İSTANBUL / EYÜPSULTAN - DEDE KORKUT İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Değerler eğitimi ve Kültürel Etkinlikleri çerçevesinde Zal Mahmut Paşa Camii ve Külliyesini öğrencilerimizle ziyaret ettik.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi ve Şühedayı Anma Programı okulumuzun öğrencileri tarafından başarıyla düzenlendi. Sayın müdürümüz Ahmet TIRPAN`ın da katılımıyla düzenlenen bu programda, Sena ALTUNTAŞ öğretmenimizin düzenlediği mangala turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

Dünyada ve Türkiyede gerçekleşen bilimsel olaylar

Şbt

Sınava girecek 8. sınıf öğrencilerininrehberlik servisi ile irtibat sağlanarak koçluk sistemi başlatılmıştır.

Şbt

Şiir, sunuculuk, hitabeti güclendirmek için şiir okuma günleri düzenlendi.

Şbt

İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu dünü bugünü ve geleceği. İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıl Dönümünü kutladık.

Şbt

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş, hayatını eğitime adamış vefakar öğretmenimiz Ali Erkan Kavaklı öğrencilerimizle buluştu. Eyüpsultan Ensar vakfının katkılarıyla Yıllarca Öğrenci Yetiştirmiş,Hayatını eğitime adamış vefakar Öğretmenimiz öğrencilerimizle Başarıya götüren yol,Sınav Stresini Yenme sanatını konuştu.

Ağu

2022 lise yerleştirmelerimiz tamamlandı. Öğrencilerimizi tebrik eder, yeni okul hayatlarında başarılar dileriz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı eTwinning proje çalışmalarımız Ulusal Kalite Etiketi aldı.

"Çevrene Sahip Çık Geleceğini Koru" proje çalışmaları için Büşra BOZKURT ve öğrencilerini; "Dersimin Neşesi eTwinningin Eğlencesi" proje çalışmaları için Elif SEKMEN ve öğrencilerini; "Bitmesin bu Masal" proje çalışmaları için Sevda HAN, Şeyma ALTUNTAŞ ve öğrencilerini tebrik ederiz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı OKU-YORUM PROJESİ çalışmalarımızı.